vos.jpg

Disclaimer

Website: 980squadron.nl en alle onderliggende pagina’s;

Gebruiker: Bezoekers van de website;

Bedrijf: Vrienden van het 980 Squadron

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Vrienden van het 980 Squadron werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanning, is het mogelijk dat de inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Vrienden van het 980 Squadron geeft geen enkele garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op de website wordt geraadpleegd,

Vrienden van het 980 Squadron biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect word geleden door het gebruik van onze website.

Vrienden van het 980 Squadron is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waarmee verwezen word.

Vrienden van het 980 Squadron verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen ook geen enkele wijze rechten aan worden ontleend.

Vrienden van het 980 Squadron kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door gebruik van de informatie van onze website.

Vrienden van het 980 Squadron zal de website naar eigen inzien en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. Vrienden van het 980 Squadron kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijziging of beëindiging op/van haar website.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Vrienden van het 980 Squadron is geen onderdeel van de Koninklijke Luchtmacht.